O nama

NIŠ ZIS je firma koja se bavi proizvodnjom, projektovanjem, prometom i servisiranjem opreme za prehrambenu industriju (hladnjače, konditore, mlekare). Pružamo vam sledeće usluge:

niszis website

Projektovanje industrijske elektronike i mašina

niszis website

Automatizacija industrijskih procesa

niszis website

Automatizacija postojećih mašina

niszis website

Ugradnja i programiranje PLC uređaja

NIŠ-ZIS je osnovan 1996. godine sa ciljem objedinjavanja portfolija znanja, veština i iskustava ljudi iz različitih struka. Sedište NIŠ-ZIS-a je u Humu, mestu nedaleko od Niša.

U dosadašnjem radu smo instalirali mnogo procesnih linija kao i pojedinačnih mašina, sa čijim radom smo i mi, a prvenstveno naši kupci zadovoljni. Od kako firma postoji nikada nije bila ugrožena njena solventnost i likvidnost, a naše prednosti u odnosu na konkurenciju su stalne i nove inovacije i investicije.

NIŠ-ZIS je firma koja se bavi proizvodnjom, prometom, servisiranjem kao i održavanjem opreme za hladnjače, konditore. U našem proizvodnom programu se nalaze detektori metala, magnetni separatori, mašine za pranje gajbica, razne vrste transportnih traka, mašine za otvaranje i zatvaranje kutija, mašina za doziranje, barboteri. Takođe pružamo usluge projektovanja industrijske elektronike i mašina po zahtevu, automatizacijom postojećih mašina, automatizacijom industrijskih procesa kao i ugradnjom i programiranjem PLC uređaja.

 Iza kvaliteta naših proizvoda stojimo garacijom, besplatnim puštanjem u pogon kao i održavanjem, a naša mobilna ekipa je spremna da u roku od 24 sata otkloni sve eventualno nastale kvarove na našim proizvodima, kako u garantnom tako i van garantnom periodu.

Politika naše firme je otvorena, svima izlazimo u susret prema našim mogućnostima, spremni smo za sve vrste dogovora kao i za svaku vrstu saradnje.

Naši proizvodi

Konstrukcija-MPG-04pp.png

Mašina za pranje gajbica tip MPG 05 je mašina najnovije generacije, namenjena pranju gajbica za sakupljanje voća i povrća.

Magnetni separatori služe da uklone sve eventualne metalne čestice iz materijala. U sektoru prehrambene industrije…

Detektor metala je elektronski uređaj za utvrđivanje prisustva metalnih (feromagnetnih i neferomagnetnih ) predmeta…